لجبازی، به عنوان یک واکنش تدافعی که در برابر قوانین تربیتی بروز مییابد، با اینکه این دوره میتواند برای والدین چالشبرانگیز باشد، اما با درک صحیح و واکنش مناسب، میتوان از آن به عنوان فرصتی برای آموزش مهارتهای اجتماعی و تربیتی استفاده کرد.
بسیاری از کودکان در زمان جدایی از خانواده مضطرب میشوند که این امری طبیعی است اما کنترل نکردن این احساس مانعی بر سر راه استقلال کودک محسوب میشود. در این مقاله به بررسی این موضوع و راهکارهای حل آن میپردازیم.
پرخاشگری در کودکان میتواند اشکال مختلفی داشته باشد شامل عصبانیتهای همراه با داد و فریاد، ضربه زدن، لگد زدن، گاز گرفتن، صدمه زدن به وسایل منزل، قلدری، فحاشی، تلاش برای کنترل دیگران از طریق تهدید یا خشونت. اما واقعا چه چیزی بچهها را تا این حد پرخاشگر میکند؟
درست مانند بزرگسالان، کودکان هم گاهی اوقات احساس نگرانی و اضطراب میکنند. اما اگر اضطراب کودک شما روی سلامتی کودکتان تاثیر منفی گذاشته، ممکن است به کمک نیاز داشته باشد.
درخواستهای ساده یا توبیخهای ملایم میتوانند به سادگی توسط کودکی لجباز نادیده گرفته شوند، در این صورت ممکن است والدین به سادگی از کنترل کودکشان ناامید شوند. اما زمان آن رسیده است که این الگو را تغییر دهیم.
خجالت کشیدن در نوزادان و کودکان طبیعی معمولا طبیعی است. برای مثال، نوزادان ممکن است به والدین خود بچسبند، در موقعیتهای اجتماعی که با غریبه ها روبه رو میشوند گریه کنند یا از نظر فیزیکی سعی کنند با پنهان کردن سر، حرکت کردن یا دور شدن، یا بستن چشمهایشان از تعامل اجتماعی اجتناب کنند.
والدین به فرزندان خود یاد میدهند که از خطرات خاص مثل آتش سوزی یا رد شدن از خیابان بترسند و احتیاط کنند. در این موارد، اضطراب میتواند مفید باشد، زیرا به محافظت از کودک در برابر آسیب کمک میکند. با این حال، کودکان میتوانند از موقعیتها یا اشیایی که بزرگسالان آنها را تهدیدکننده نمیدانند، بترسند.
این مستند کوتاه با ترجمه اختصاصی آکادمی کودک اینفو به بررسی دنیای درونی کودکان خردسال و ترسهای آنها میپردازد. در این فیلم، کودکان به زبان ساده و صادقانه توضیح میدهند که از چه چیزهایی میترسند. از تاریکی و هیولاهای خیالی گرفته تا جدایی از والدین و صداهای بلند، هر کودک تجربهها و احساسات خود را با بینندگان در میان میگذارد.
در این مقاله به تعریف هر هوش، بررسی مشخصات و استعدادهای شغلی بالقوه پرداخته میشود. این نظریه نشان میدهد که دیدگاه های روانسنجی سنتی در مورد هوش بسیار محدود است. گاردنر برای اولین بار نظریه خود را در کتاب Frames of Mind: Theory of Multiple Intelligences در سال 1983 بیان کرد.
آکادمی کودک اینفو همواره میکوشد تا با ارائه جدیدترین مقالات آموزشی و تربیتی کودک، در جهت ارتقای دانش مربیان و والدین گام بردارد. امید ما این است که با همراهی شما، آیندهای روشن و سرشار از موفقیت برای کودکان این سرزمین رقم بزنیم.
با افتخار، همراه شما در مسیر رشد و پرورش نسل آینده.